Регистрирай се
Вход с:
Heroes of the Storm България еволюира в Blizzard Свят.
HotS @Blizzard tweets ОБЩО МНЕНИЯ - 13 ПРЕГЛЕЖДАНИЯ - 1393
members
lookup
Страница:
1
>
avatar
161 МНЕНИЯ
РЕПУТАЦИЯ: 18
0
Тези гиганти просто нямат шанс... #

img
https://twitter.com/BlizzHeroes/status/408018858658639872
avatar
262 МНЕНИЯ
РЕПУТАЦИЯ: 50
BattleTag: vaskobgn#2526
0
https://twitter.com/BlizzHeroes ... Хубаво ама много рядко пускат по някоя снимка.Да вземат да засилят малко темпото ли... #
avatar
161 МНЕНИЯ
РЕПУТАЦИЯ: 18
0
Така, за да ни дразнят! # 1 снимка на седмица без нещо ново да покажат #
avatar
262 МНЕНИЯ
РЕПУТАЦИЯ: 50
BattleTag: vaskobgn#2526
0
Сега покрай Diablo ми се струва, че ако получим някакви по генерални новини ще са след Нова Година...не ми се вярва да си изпраскат всичките карти за 10 дена.. #
avatar
7 МНЕНИЯ
РЕПУТАЦИЯ: 2
BattleTag: np37opuah#1637
2
Еми Васко аз доколкото знам по тази игра работи друг екип различен от този на д3 или се лъжа?
avatar
161 МНЕНИЯ
РЕПУТАЦИЯ: 18
1
Директора на HotS е Dustin Browder който беше на StarCraft II преди това, така че по-вероятно е да са взели някои хора от SC2 екипа #
avatar
262 МНЕНИЯ
РЕПУТАЦИЯ: 50
BattleTag: vaskobgn#2526
1
Ами те на Blizzcon бяха дали по коя игра колко е голям екипа им , но за Heroes of the Storm не казаха нищо до колкото си спомням. #
avatar
161 МНЕНИЯ
РЕПУТАЦИЯ: 18
0
Следващата седмица в сряда (19-ти) пак ще има Q&A стрийм на живо в 21:00 българско време.

img

от Facebook (но и в Twitter ще го съобщят предполагам)

Предишни Q&A:

22.01.2014
Цитат:
img

Въпроси и отговори на живо №2! #

На 22-ри януари в 21:00ч наше време!
И веднага след това ще коментират в стрийм-а Heroes of the Storm мач който ще се играе наживо там.
http://www.heroesofthestorm.com/en-us/news/12440698/live-heroes-developer-qa-round-two

Това го няма в Twitter или Facebook все още, но реших тука да го пост-на да не отварям нова тема.

17.12.2013
Цитат:
https://twitter.com/BlizzHeroes/status/412777386011140096/photo/1

Ще има на живо - въпроси и отговори днеска в 21:00 наше време. #

img

http://www.twitch.tv/blizzheroes
avatar
18 МНЕНИЯ
РЕПУТАЦИЯ: 7
BattleTag: deadlyshot#1489
0
Незнам дали е правилната тема защото пише от туитер а това е по-дълъг син пост ....това е Q&A с дизайнерите относно играта (мога да направя и превод по желание на хората ) http://us.battle.net/heroes/en/forum/topic/12090159152


П.С редакцията е направих защото все още май не работят всички ББ кодове които са вкарани в д3бг :Р
avatar
262 МНЕНИЯ
РЕПУТАЦИЯ: 50
BattleTag: vaskobgn#2526
0
Ще бъде страхотно това за превода. #
avatar
18 МНЕНИЯ
РЕПУТАЦИЯ: 7
BattleTag: deadlyshot#1489
0
Дизайна на герой от нищото е невероятна тема,особенно със герои от Близард, които имат богата история в книги, игри и други медии. За целта сме поканили старшия дизайнер Ричард Ку да поговорим относно Тайкъс и за това как той беше създаден.

Trisklyr: Нека поговорим за дизайна на Тайкъс; Как беше решено това неговата роля в играта да бъде тази на "убиец" и какво го различава от другите герои?
Ричард: Когато първо решаваме каква роля да играят героите в Heroes of the Storm и какво ги прави уникални ние се замисляме върху това от къде идват и каква роля са изиграли в техните вселени. В Wings of Liberty той избиваше всичко и не взимаше заложници , караше откраднатия Один , използваше картечница и гранати за да унищожава зерга и започна бой с Джим Рейнър на борда на Хиперион. Тайкъс е видимо човек , който използва юмруците си да говорят вместо него и ролята на "убиец" просто му прилягаше.

Trisklyr: Картечницата на Тайкъс в играта трябва да се завърти няколко пъти преди да почне да стреля. В игра ориентирана около много и бързо развиващи се битки това завъртане как е оправдано?
Ричард: Ние го смятаме като малка цена която героя плаща за бързите атаки и големите щети които нанася. Звукът и очакването което картечницата създава е нещо което е също много свързано с играта, но все пак както ти каза играта е действително много бърза и ако не се получи ние сме готови да премахнем тази анимация.

Trisklyr: Heroes of the Storm предлага добре изразена точкова система която предоставя на играчите възможността да персонализират стила на своите герой. Кои аспекти от Тайкъс, дизайнерите преценихте, че са ядрото на неговия стил на игра , и по какъв начин , твоя отбор от дизайнери, решихте да подобрите това което Тайкъс е способен да прави.
Ричард: Когато проектираме талантите се стремиме те да подчертават основните умения на героя и понякога да предлагат нови начини за игра, което се чувства като продължение на героя. Тайкъс е проектиран да предоставя големи щети в малък период от време с неговото комбо от "Minigun , Frag Grenade, Overkill " (всичките умения на героя можете да ги намерите на http://heroesofthestormbg.eu/index.php?p=forum&cat=3&topic=62&page=1) . Имаме таланти които могат да го направят смъртоносни за другите герои рано в играта (Dash и Quoterback) или пък да може да изчиства миньоните от линията в която е (Melting point , Rapid Fire).

Trisklyr: Когато създавате уменията на героите - първо разглеждате историята им или първо създавате уменията и се надявате да намерите нещо общо в историята им?
Ричард: Естестевено първо гледаме тяхната история и се водиме главно и единствено от нея. Естествено има и доста умения които не работят така добре за някои герои и трябва доста агресивно да ги променяме. В началото Тайкъс имаше умение с което удряше и зашеметяваше герой комбинирано с умение с което се засилва с рамото и удря при което ако е ударил миньон получава бонус щит. В началото мислехме че това би създало доста интересни комбинации (при избора дали да удариш противника или миньионите му) , но така и не проработи. Получи се нещо прекалено сложно което не правеше никакъв смисъл със останалата част от образа на Тайкъс -> "убиец" от разстояние с голяма тежка картечница затова се наложи да премахнем тези умения.

Trisklyr: Ето и един забавен въпрос към теб. Ако можеше да избереш четири героя които да са ти в отбора доката играеш Тайкъс....кои биха били те ?
Ричард: Аз бих играл Тайкъс със Мурадин , Илидан, Газлоу и Тасадар. Бихме избрали герои, които имат способността да се превръщат в нещо друго.Страница:
1
>

warningРегистрирай се, за да можеш да публикуваш теми и мнения!