Регистрирай се
Вход с:
Heroes of the Storm България еволюира в Blizzard Свят.
555

Спечели достъп до Алфата на Heroes of the Storm

Автор: forge - 05 август 2014г. 17:43ч.Ъпдейт: Крайният срок за записване е изместен за 21:50, неделя!
Линк към стриймът, на който ще се проведе тегленето: http://www.twitch.tv/sarconick.


Преди време бях обещал да досаждам на Blizzard ако могат да осигурят достъп до Алфата на играта на някои от вас и след дълго чакане на отговор от тяхна страна, най-накрая ми отговориха с добра новина!

Blizzard обещаха да дадат достъп на до 5 души. Двама от тях решихме да подберем ние - единият е Neltharaku, затова, че е модератор в сайта и преди време публикуваше теми и превеждаше информация за героите, а другия е
radiance, който стриймва и има богат опит с МОБА игрите. И така остават 3 достъпа, които ще раздадем на случаен принцип на някои от вас.

Запис за участие


За да се запишете за участие, трябва да имате регистрация в сайта и да напишете като коментар под тази статия защо заслужавате да спечелите. Записването ще продължи до неделя, 21:50 часа.

Тегленето


От всички коментари ще бъдат избрани само 3-ма, на случаен принцип, посредством random.org на стрийм, към който ще дадем линк по-късно. Стриймът ще започне около 22 часа в неделя. Може да следите и нашата фейсбук страница,
където ще Ви информираме малко преди да започне. Списъкът с всички записали се ще бъде разбъркан 3 пъти, като на всяко разбъркване първият паднал се ще бъде определен за победител.

Вероятно сте наясно, че ключове няма, затова ще се свържа с победителите на лично съобщение в сайта, като трябва да ми дадат e-mail, battle tag и имената си, с които са се регистрирали в Battle.net. Информацията ще бъде препратена на Blizzard и те ще Ви активират достъп до Алфата до няколко дни.

Успех на всички!


Коментари (555) 


warningРегистрирай се, за да можеш да публикуваш коментари!

ЗАРЕДИ ПО-СТАРИТЕ

  • Последно от форума
  • Последни новини
ПОСЛЕДНО ОТ ФОРУМА

ПОСЛЕДНИ ВИДЕА

Discord Strike - Master Zeratul - Overmind


The FreezeLord - Grand Master Gazlowe - Overmind
АНКЕТА
КАКВО ВИ Е МНЕНИЕТО ЗА БРАУЛИНГА?

КАКВО ВИ Е МНЕНИЕТО ЗА БРАУЛИНГА?
36%
 
Перфектно е
35%
 
Можеше и по-добре
13%
 
Не ми харесва
15%
 
Все ми е тая

Общо гласували: 130
Гласувай
Архив анкети