Регистрирай се
Вход с:
Heroes of the Storm България еволюира в Blizzard Свят.
0

Въведение в новия Matchmaking

Автор: forge - 21 ноември 2017г. 00:28ч.

 

По време на BlizzCon, Blizzard обявиха нова Matchmaking рейтинг система (MMR), в която ще се взима предвид вашето цялостно представяне от мачовете, вместо както преди - само в зависимост от това дали печелите или губите. 

 

Как работи Matchmaking рейтинговата система сега?

 

В момента изцяло се взима предвид това дали печелите или губите при определянето на вашия MMR. Тоест, когато победите - вашия MMR се покачва, а когато загубите - той спада. Ако противниковият отбор има по-голям MMR от вашия и Вие победите - MMR Ви ще се покачи с повече. Ако паднете от отбор с по-нисък MMR, вашия ще падне с повече. 

С новата система базирана на цялостното Ви представяне, Blizzard се надяват това да се промени. 

 

Как работи новата система?

 

Вашия MMR вече ще се определя в зависимост от това какъв герой играете, на кое бойно поле, кой регион, какъв гейм мод и така играта на база на останалите играчи, ще Ви определя вашия MMR. 

  • Когато играете с герой като Illidan, от вас ще се очаква да правите много демидж, да умирате рядко, да soak-вате XP и да взимате Mercenery camps. 
  • Докато при герой като Kerrigan, това което разграничава играчите помежду им не е демиджа, тъй като разликата ще бъде прекалено малка, вместо това голяма роля ще играе това дали прилагате много crowd control атаки и това ще бъде основната част от определянето на MMR-а Ви. Разбира се от Kerrigan ще се очаква да прави каквото правят и другите герои (като много демидж, да умира рядко и т.н.), затова само ако се криете и дебнете да прилагате стънове, така няма да си покачите MMR-а. 

 

Blizzard са обяснили надълго и нашироко включително с често задавани въпроси в официалния сайт, така че ако се интересувате в детайли можете да прочетете там. 

 
Коментари (0) 


warningРегистрирай се, за да можеш да публикуваш коментари!


  • Последно от форума
  • Последни новини
ПОСЛЕДНО ОТ ФОРУМА

ПОСЛЕДНИ ВИДЕА

Discord Strike - Master Zeratul - Overmind


The FreezeLord - Grand Master Gazlowe - Overmind
АНКЕТА
КАКВО ВИ Е МНЕНИЕТО ЗА БРАУЛИНГА?

КАКВО ВИ Е МНЕНИЕТО ЗА БРАУЛИНГА?
36%
 
Перфектно е
35%
 
Можеше и по-добре
13%
 
Не ми харесва
15%
 
Все ми е тая

Общо гласували: 130
Гласувай
Архив анкети